Ervaring telt

We hebben tien jaar ervaring met het hotelmatig verhuren van onze eigen woningen in Groningen. We kunnen u koppelen met meer dan 50 Online Travel Agents, waaronder Booking.com, AirB&B en expedia via onze software. Uiteraard aan u de keuze of u op elk kanaal vertegenwoordigd wilt worden. We bieden onze online prijsstrategie aan om de beste prijs te kunnen vragen voor uw accommodatie, deze service ontvangt u gratis als wij uw boekingen organiseren.

Lokale dienstverlening

Als lokale beheerder van uw woning, werken we met een klein en betrokken team.
Ons streven: zo hebt u, maar ook uw gast een vast aanspreekpunt en kunnen zij en u genieten van (ver)huur zonder zorgen. We zijn 24/7 bereikbaar en zijn in de buurt van uw woning, mocht dit nodig zijn.

Flexibel

We zijn flexibel aan uw wensen. We kunnen van boeking tot en met check – out en nazorg voor u uit handen nemen. Maar als u liever zelf de boekingen blijft aannemen, kunt u dit ook zelf blijven regelen. In overleg is veel mogelijk.

Wat bieden wij aan?

Alle gastcommunicatie van check-in tot en met check- out en eventuele nazorg.
Linnengoed, handdoekservice en koffie/thee/shampoo/douchegel pakket per boeking.
Screening van de gasten, zover als mogelijk door het boekingsbeleid van het specifieke OTA optimaal in te richten en goede persoonlijke communicatie.
Afhandeling van alle betalingen via de OTA’s en onze eigen website, innen en terugbetalen van eventuele borgsommen.
Ons eigen ervaren schoonmaakpersoneel, door ons aangestuurd, die ‘wit’ werken, pensioen opbouwen, verzekerd zijn ingeval van schade of ongeluk tijdens het werk. Plaatsing op onze drukbezochte website.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!