Diet Daleman

10 december 2020

Geen reacties

Karavas, Kythira accommodaties

De dagen vliegen om en zelf hebben we ook nog niet het hele eiland en haar stranden bekeken. Want het zijn er veel! De een beter te bereiken dan de andere. Nu we het rijk even voor onszelf hebben gaat Anton weer even aan het werk voor de zaak in Groningen. Verder doen we klussen ter verbetering van de huisjes. Zo hangen we de TV’s op en installeren we Netflix. Ons doel is toch dat het helemaal af is straks.

Maar… Helemaal niet aan gedacht dat de instellingen van de TV’ s in het Grieks zijn. Na wat gepuzzel lukt het ons eindelijk. We kunnen er wel om lachen! En de never ending laundry. Maar dat is mijn hobby. Ik ken twee programma’s. En er is tot nu toe nog niks gekrompen. Het wordt tijd dat ik Grieks leer! 

Eén van de airco’s is al wat maanden stuk. Een onderdeel zou besteld zijn en daar was het wachten op de elektriciën. Nu de temperatuur wel heel hoog is, gaan we langs de winkel. Ik hang een zielig verhaal op dat er een jong kindje komt logeren. Ik overdrijf een beetje omdat we het graag voor elkaar willen hebben voordat onze nieuwe zomergasten er zijn haha.
De dame van de winkel zegt; ik regel het wel. Assertieve dame!
We worden gebeld dat er 2 monteurs langskomen. Diezelfde dag worden we ook gebeld dat de elektricien het onderdeel binnen heeft. Hmm lullig. Anton probeert de winkel af te zeggen maar de dame is onverwurmbaar. Haar monteurs komen hoe dan ook. Dus we wachten en daar komt een busje aan. De twee heren klimmen op het dak en zien meteen wat er aan de hand is. 50 euro cash lichter en de airco werkt weer. Dus we zeggen zonder schuldgevoel de elektricien af. En genieten van de koelte. De temperatuur ligt nu ook wel zo rond de 35 graden en in huis hebben we de airco ingesteld op 25/ 26 graden. Een waar genot!

Marketing

Ik ga aan de slag met de huisjes en maak foto’s voor onze Google Pagina. Over een paar dagen komen onze vrienden aan met hun dochter. En dan is de boel weer bezet! En we moeten een naam verzinnen! Diamoni Afroditi! Het verblijf van Afrodite. Net nu ik het erover heb, plopt een berichtje van Albert. Onze verificatie van Google is binnen. Dat had ik zo snel niet verwacht. Een meevaller. Aan de slag dus. Want het zou toch wel gaaf zijn als we nog een reservering kunnen krijgen na ons vertrek. Haalbaar? Geen idee….

Onze huisjes

Onze huisjes beschikken dus inmiddels over WIFI (een thuiswerkplek is er ook mogelijk). Er zijn twee badkamers, waarvan 1 met bad en in beide badkamers een wastafel. Twee toiletten. Voor de winter hebben we elektrische verwarming en de kamers verwarm je prima met de airco. In de zomer is het dankzij de airco lekker koel. Er is in elk verblijf een TV met Netflix 😉  De keuken beschikt over een combi oven en Nespresso. Op het eiland zijn de koffiecups van Starbucks het beste. Een waterkoker is er…. en jawel. Dolle pret. Een vaatwasser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_61a9f16b8178f

Meest recente berichten

nl Dutch
X