Nieuw appartement in Groningen!

Naarstig op zoek naar een mooi gemeubileerd apartement en wil je rustig wonen, maar de binnenstad van Groningen niet missen? Sport je veel in de buitenlucht momenteel. Start je je ochtend graag met een hardloopsessie in het park?

Wil je kruipend naar de bakker op de hoek in de ochtend en kruipend naar de Jumbo? Ben je dol op bivakkeren in ons openluchtfestival van het Noorderplantsoen? Werk je veel vanuit huis en hecht je waarde aan een mooie styling? Heb je minimaal twee slaapkamers nodig, of 1 slaapkamer met een aparte kamer om bijvoorbeeld te werken? Zoek dan niet verder.

Want…

Naast onze Overnachten in Stijl locaties, hebben we ook mooie appartementen in de vrije sector te huur. Deze appartementen zijn veelal hoogwaardig gemeubileerd, maar soms ook zonder meubilering en alleen gestoffeerd. Per direct hebben we een prachtig appartement beschikbaar onder onze Rooftop 31. Dit appartement heeft hetzelfde luxe afwerkingsniveau als Rooftop 31, met als bijkomend voordeel dat dit appartement beschikt over twee slaapkamers. Bekijk het huuraanbod in Groningen nu bij ons makelaarskantoor Kolker, Daleman & de Jong en vergeet niet even een berichtje te sturen als je wilt bezichtigen. Ook staat de woning uiteraard op Funda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_616a9302ee84d

Meest recente berichten

nl Dutch
X