Janne Post

10 maart 2020

Geen reacties

Home Kythira

Benieuwd naar wat we allemaal beleven?

Benieuwd naar wat we allemaal beleven?

Het is weer tijd voor een update. Met deze keer niet één nieuwtje, maar maar liefst twee! Zo zijn we weer terug van onze trip naar Kythira en zijn we steeds meer bezig met Overnachten in Stijl Beheer. Hier kunnen jullie er alles over lezen!

We zijn naar Kythira geweest!

We zijn inmiddels alweer een dikke week terug uit Zonnig Kythira. Een heerlijk weekje, waarbij we onze vriendin Judith met haar dochter Linde meenamen en heel veel lol hebben gehad met elkaar. Ook waren we productief, we hebben de vloer gereinigd. Er ligt een vloer in één van de huisjes die meer dan 100 jaar oud is. Deze heeft behoorlijk te lijden gehad door de grote renovatie. Met drieverschillende soorten reinigingsmiddelen zijn we de vloer te lijf gegaan en jawel uiteraard werkte de laatste het best.
Hier gaan we in april mee verder. Want half april, tijdens de paasdagen zal ik weer zelf afreizen naar Kythira met mijn goede vriendin Sanne! Zij zal ook foto’s maken van de huisjes die dan de basis zullen vormen van mijn marketing! Want, per slot van rekening moeten we toch boekingen gaan ontvangen!

Verder gaan we een nieuwe uitdaging aan! Overnachten in Stijl Beheer

Sinds kort heb ik met Overnachten in Stijl een beheer bedrijf opgestart. Er is een behoefte aan ondersteuning van huiseigenaren die een overnachtingsplek aanbieden en er zelf even tussenuit willen. Ze willen dan, tijdelijk of permanent, dat ik hun woning voor hen verhuur. 

Het begon met mijn eerste klant Villa Kranenburg, welke ook op onze website vermeld staat. Daarna kwamen er een aantal studio’s nabij de Vismarkt die ik in beheer heb. Ik ontvang daar de gasten, zorg voor de schoonmaak, regel koffie, thee en toiletpapier (onder andere 😉) en als er problemen zijn dan los ik ze op!  Zo werken we met vaste klusjesmannen, loodgieters, elektriciens. Erg leuk om te doen! Volledig ontzorgen noemen we dat! Zodat de eigenaren er geen omkijken naar hebben.  Niet elke woning is geschikt voor het label ‘Overnachten in Stijl’.  Maar we verwachten binnenkort wel een nieuw prachtig appartement toe te kunnen voegen. Hieronder een paar mooie foto’s. Wat vinden jullie ervan? 

We nodigen jullie uit om mensen te tippen die van plan zijn om een deel van hun woning toeristisch te verhuren. Of iemand die het al jaren doet en er zelf graag eens tussenuit wil. De boog kan niet altijd gespannen staan. We hebben al meer dan tien jaar ervaring in het hosten van gasten en weten wat er bij komt kijken. Ook zijn 24/7 bereikbaar. 

Collega Wessel heeft een mooie huisstijl gemaakt zodat we een stukje herkenbaarheid hebben. Daarnaast kunnen huiseigenaren nu via ons Overnachten in Stijl platform inloggen. Ze kunnen zelf hun prijs bepalen, of gebruik maken van onze prijsstrategie. Ook kunnen ze bijvoorbeeld hun woning deels open zetten. Sommige eigenaren verblijven namelijk zelf nog in hun eigen woning en willen dan uiteraard voorkomen dat deze geboekt wordt!  

We sluiten huiseigenaren aan op meer dan 50 Online Travel Agents. En we zijn nog niet klaar, mogelijk volgen er nog meer technische snufjes! Ook hebben we contracten met een aantal grote bedrijven, waarvoor we regelmatig aanvragen binnenkrijgen voor een tijdelijk verblijf. 

We hebben een team van meer dan 10 medewerkers met ervaring in de hospitality en housekeeping. Ook hebben we een eigen wasserij, dus aan alles is gedacht! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_6037ca4d5d879

Meest recente berichten

Overnachten in stijl
5.0
powered by Facebook
Angela Maaser
Angela Maaser
2020-10-04T08:42:22+0000
Wir waren im Loft6 und sind begeistert von dem großen, schön eingerichteten und zentral gelegenen Appartement. Wir fühlen uns wie Zuhause... Küche alles da was man braucht, Technik perfekt, Bett - super geschlafen, die Wohnung ist in einem Geschäftshaus und man ist abends wie am Wochenende alleine in dem schönen Haus. Tolle Gastgeber, immer erreichbar! Dankeschööööön👍😙lees meer
Robert Hogeling
Robert Hogeling
2019-03-25T09:08:09+0000
Afgelopen weekend samen heerlijk overnacht in het lakehouse. Wat een uitzicht, wat een rust. Alles perfect voor elkaar, schoon, mooi en niets wat ontbrak. Ontzettend bedankt 👍😀lees meer
Nicol Ka
Nicol Ka
2019-02-28T11:36:31+0000
Definitely recommend! :)
Hubertus Hilmar
Hubertus Hilmar
2018-10-02T19:11:56+0000
Ganz tolle individuelle Übernachtung in Stadtnaher gemütlicher Atmosphäre- top
Karo Lin
Karo Lin
2018-09-02T20:12:08+0000
Wir wurden so herzlich in der Loge 10 von Diet begrüßt, dass uns von der ersten Sekunde klar war; wir werden wieder kommen. Das Bett mit dem Blick in den Himmel ist traumhaft schön und sehr gemütlich. Das Zentrum ist Fussläufig innerhalb von ein paar Minuten erreichbar. Alles in einem eine tolle Unterkunft :-) Nächstes Jahr testen wir Skipper 4 und freuen uns schon riesig drauf.lees meer
nl Dutch
X