Beschikbare accommodaties in Groningen

Al wanhopig op zoek naar leuke vakantie mogelijkheden in eigen land en raak je verloren in de opties? We zullen je een handje helpen met de toppers uit onze lijst met accommodaties. Als tweede stap zullen we binnenkort eens een leuke lijst plaatsen met corona proof uitjes in Groningen en omgeving.

Maar first things first!

De komende periode nemen we de tijd om onze woningen goed onder handen te nemen. Zo komt de stukadoor morgen langs twee woningen. En hebben we met de schilder werkzaamheden ingepland. Er is dus werk aan de winkel! En we gaan daarna weer ‘los’ natuurlijk. We hopen letterlijk en figuurlijk!

Jacuzzi of Neecuzzi? Airco or No?

Onder andere krijgt Stay 19 een mooie binnenplaats, met misschien wel plek voor een tweepersoons jaccuzzi. Hoe lijkt jullie dat? Eind maart/ begin april staan o.a. Lakehouse, Skipper 4, Rooftop 31, Suite Villa Apartment ingepland voor de installatie van airco via Keep It Koel. En hopelijk kunnen we ook Loft 6 en Stay19 meenemen in deze planning! In de winter kan er ook extra verwarmd worden met deze airco en dit scheelt behoorlijk in de gasrekening.

Loungen aan het Paterswoldse meer

Het is de bedoeling dat ons Lakehouse een groter terras krijgt aan de voorzijde, dit wordt uitgevoerd door loonbedrijf Mennega. Dan creeĆ«ren we een plek waarop uitgebreid gelounged kan worden in alle privacy en met uitzicht op het meer. Heerlijk toch? Ook gaan we ons verdiepen in zonnepanelen voor op het boothuis! Onze wens is om ooit er ook een jacuzzi neer te zetten… zou dat bij dromen blijven of gaan we het nog eens echt doen?

Boek nu het nog kan!

Kortom, lieve mensen, het is weer tijd om te reserveren! Ons Lakehouse begint aardig vol te stromen. Op dit moment heb ik nog plek van 10 tot 28 april en van zaterdag 8 tot dinsdag 11 mei en maandag 17 tot donderdag 20 mei. Hierover moet je me dan wel even persoonlijk contacten via info@overnachteninstijl.nl omdat we normaal een minimum hebben van 4 nachten. Kortom voor vrienden van OiS maken we graag een uitzondering!

Villa Kranenburg en private dining

En laten we ons beste Peerd van Stal niet vergeten. Villa Kranenburg. Wil je nog alle keus hebben qua beschikbaarheid en zijn jullie bijvoorbeeld een familie tot vijf personen? Dan is deze villa geschikt met drie slaapkamers en een heerlijke tuin. Ook de keuken is van semi professioneel niveau, dus voor liefhebbers van kokerellen, hier kun je zeker je hart ophalen.

Private dining bij onze accommodaties

Laat je liever voor je koken? Dan kun je tegenwoordig op sterren niveau heerlijk dineren aan huis . Ik beveel hierbij Jeroen Sportel aan van restaurant Vive La Vie uit eigen ervaring! Maar ook de dames van de Kleine Heerlijkheid wow die kunnen er ook wat van hoor! En ik heb er al een aantal uitgetest in Stad!

De Villa, zoals wij het kort zeggen, is een Stijlvolle (zeg maar gerust Chique) vijfpersoons rietgedekte en vrijstaande villa met prachtige tuin. We hopen ook in maart/april bij deze woning een volledig nieuw terras aan te laten leggen in de stijl van de woning. Oei …. dat belooft wat! En als de airco installateur Keep it Koel even flink doorwerkt, dan zullen we ook hier airco’s laten installeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_61a9ee45ad795

Meest recente berichten

nl Dutch
X