Nieuw te boeken! Mar - A - Lago

Diet Daleman

21 april 2020

1 reactie

Home Nieuws Groningen

Contactloos inchecken en nieuwe accommodatie!

Contactloos inchecken en nieuwe accommodatie!

Groningen Geeft

Met grote tevredenheid kijken we terug op Groningen Geeft. Ons initiatief heeft 130 kado’s opgeleverd. Ons hart voor de zorg! Er komen nog steeds kado’s en nominaties binnen. En ik verwacht nog wel wat mooie verhalen. Speciale dank voor de bedrijven en mensen die zo massaal geholpen hebben er een succes van te maken!

(T)huiswerkmama’s en papa’s

Na een volle dag als huiswerkmoeder en toch nog bezig te zijn geweest met een aantal boekingen, na het zien van de persconferentie, is het voor mij ook tijd om eens mijn persoonlijke balans op te maken. Want dat was alweer even geleden. De dagen vliegen om, zelfs nu we thuis zijn. Overdag druk met huiswerk, met boekingen, mijn btw aangifte voorbereiden en met nieuwe plannen. Want tja, dat gaat gewoon door. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Contactloos inchecken

Nu in deze tijden, wil ik graag even extra onder de aandacht brengen dat het mogelijk is om bij al onze stijlvolle accommodaties contactloos in te checken. Onze gasten ontvangen op de dag van aankomst een code. Per huisje heb ik een persoonlijk welkom in het nederlands en het engels opgenomen, persoonlijk maar toch contactloos. Kijk eens op ons youtube kanaal.

(T)huiswerk accommodaties

De kinderen blijven grotendeels nog tot 11 mei thuis. Uit eigen ervaring spreek ik dat het niet meevalt om thuis les te geven en te werken. Er is veel afleiding thuis en op een gegeven moment begint de motivatie ook te aan slijtage onderhevig te raken 😉 zowel van leerling als van juf. Zo hunker je dan even naar een rustmoment om te kunnen werken. Je gedachten op een rij te zetten. Zelf doe ik dat nu om 00:04 uur. De rest van de familie slaapt al.

Vorige week werkte ik met Job in onze Suite 30. Een genot. Alles opgeruimd, schoon. Gewoon gaan zitten en werken. Af en toe naar de keuken voor een glaasje limonade of koffie. Efficiënt.

Thuiswerk arrangement

Dus, zit je thuis op dit moment in de drukte, moet je door je werk heen buffelen en loop je soms naar buiten om te bellen. Aarzel niet, boek dan ons thuiswerkarrangement. Koffie, thee is inclusief en je kunt zelfs een maaltijd laten bezorgen. Er is supersnel wifi in mijn accommodaties. De vanafprijs is €35,- per dagdeel van 4 uur. Geïnteresseerd, neem contact op met ons op +31651884416 of info@overnachteninstijl.nl. Wil je structureel op vaste dagen komen werken, dan stemmen we even af. Dit arrangement bieden we nu tijdelijk aan tot 11 mei. Mogelijk verlengen we dit later. Voorwaarde is dat bed en bad niet gebruikt wordt, dit kan uiteraard wel als je besluit een nachtje te boeken!

Mar – a – Lago

Een nieuwe accommodatie in deze tijd? Juist wel. Aan het Paterswoldse meer heb ik vanaf nu, de meivakantie, maar ook nog in juni, een paar weken in juli en in augustus nog plek in dit prachtige familiehuis direct aan het meer. Vrijheid en rust. Vakantie in eigen land, zelfs als je uit het noorden komt, ervaar je hier een nieuwe wereld. Houd je van vissen, watersport, wielersport, het kan hier allemaal prima. Mar – a – Lago beschikt over een enorm terras en een mega grasveld waar je met de kinderen een balletje kunt trappen of trampoline kunt springen, en kano varen. En als ik de eigenaar lief aankijk, neemt hij u mee op een rondvaart over het meer. De boot is groot genoeg om voldoende afstand te hebben in de nieuwe werkelijkheid 😉 De woning is geschikt voor 4 volwassenen en beschikt over 2 tienerbedden. De foto’s zeggen genoeg.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_6037c4b10a2e6

Meest recente berichten

Overnachten in stijl
5.0
powered by Facebook
Angela Maaser
Angela Maaser
2020-10-04T08:42:22+0000
Wir waren im Loft6 und sind begeistert von dem großen, schön eingerichteten und zentral gelegenen Appartement. Wir fühlen uns wie Zuhause... Küche alles da was man braucht, Technik perfekt, Bett - super geschlafen, die Wohnung ist in einem Geschäftshaus und man ist abends wie am Wochenende alleine in dem schönen Haus. Tolle Gastgeber, immer erreichbar! Dankeschööööön👍😙lees meer
Robert Hogeling
Robert Hogeling
2019-03-25T09:08:09+0000
Afgelopen weekend samen heerlijk overnacht in het lakehouse. Wat een uitzicht, wat een rust. Alles perfect voor elkaar, schoon, mooi en niets wat ontbrak. Ontzettend bedankt 👍😀lees meer
Nicol Ka
Nicol Ka
2019-02-28T11:36:31+0000
Definitely recommend! :)
Hubertus Hilmar
Hubertus Hilmar
2018-10-02T19:11:56+0000
Ganz tolle individuelle Übernachtung in Stadtnaher gemütlicher Atmosphäre- top
Karo Lin
Karo Lin
2018-09-02T20:12:08+0000
Wir wurden so herzlich in der Loge 10 von Diet begrüßt, dass uns von der ersten Sekunde klar war; wir werden wieder kommen. Das Bett mit dem Blick in den Himmel ist traumhaft schön und sehr gemütlich. Das Zentrum ist Fussläufig innerhalb von ein paar Minuten erreichbar. Alles in einem eine tolle Unterkunft :-) Nächstes Jahr testen wir Skipper 4 und freuen uns schon riesig drauf.lees meer
nl Dutch
X