Diet Daleman

01 juni 2019

Geen reacties

Frituurfestival Groningen en wat meer te doen in Groningen

Deze ochtend doen wij het even rustig aan. Terugschakelen naar een rustig tempo. Vanmiddag nog een verjaardagsbezoek en dat is het dan wel. Morgen vertrekken we naar Zeist om af te spreken met Yvette en Arné, de eigenaren van een prachtig chateau in de Pyreneeën. Daarover vertellen we graag eens meer in een apart blog.

Gisteren hadden we een aantal check-ins, was onze Job vrij en kregen we een vriendje spelen. En we haalden fietsen. Daarover zo meer.

We zijn s ‘avonds gaan eten bij kennissen die met hulp van Anton een prachtige woning gekocht hadden in de stad. Een huis waar we ons meteen thuis voelden.

Het was niet alleen supergezellig, maar ook heerlijk. We kregen een voor-, hoofd en nagerecht met passende wijnen van Barrel. Wat een verwennerij. We waanden ons in een restaurant.

Leenfietsen

Eerder die dag heb ik onze laatste gerepareerde fietsen opgehaald bij stichting Fietsus. Tien fietsen tikte Anton op de kop via een veiling. Een aantal waren in perfecte staat en hebben we bij het Lakehouse staan. Daar hebben we nu dus totaal 6 fietsen die te gebruiken zijn voor onze gasten.

De laatste gerepareerde fietsen staan nu in onze hal te wachten om te worden verhuisd naar 1 of 2 van de huisjes. Zodat onze gasten deze kunnen lenen tijdens hun verblijf. We hopen zo dat onze gasten ber waarderen!

Schapen in het Noorderplantsoen.

Nu vanuit mijn luie zetel, schrijf ik over wat jullie kunnen ondernemen De tips voor de zonnige dagen en de Queerparade die zo start, hebben jullie al gehoord. Maar er is nog meer. Op dit moment worden er in het Noorderplantsoen park 400 schapen geschoren. Je kunt een schapenvacht kopen en de opbrengst gaat naar de Nacht van de Vluchteling.

Frituurfestival 2 juni 2019

Morgen kun je op het Suikerunieterrein de hele middag en avond naar het frituurfestival. Op dit festival worden de meest bijzondere frituurhappen geserveerd. Entree bij de deur is €8.50. Je kunt ook nog online tickets kopen en dan krijg je korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_6152f937643da

Meest recente berichten

nl Dutch
X