Een Plek onder de Zon

Een plek onder de zon
Voor Job (en onszelf) willen we een opblaaszwembad opzetten zodat we een verkoelende plons kunnen doen. Dus hop, op zoek! 
In Aroniadika is een grotere supermarkt en we hebben geluk. Er ligt een opblaaszwembad en een pomp. Terug aangekomen alles optuigen. We hadden een mooie plek bedacht samen met Albert (Albert heeft de huisjes aan ons verkocht) voor ons toekomstige plonsbad. Er is een wateraansluiting en een platform gemaakt van beton. Want de bouwers kunnen hier alles van beton maken!
Wat we vergaten is de felle zon in de middag aan de valleikant van ons huis. Dus hop, weer in de auto. Langs de twee campingwinkels, een meubelwinkel en nog meer shops. Maar geen grote parasol te koop. Ook geen tarp. Hmmm… we bestellen deze dan maar in NL en onze nieuwe bezoekers mogen deze dan in hun koffer proppen! Voorlopig houden we alleen in de avonden terras aan de voorzijde. Wat een mooi uitzicht. De stilte is oorverdovend.
We genieten toch nog even twee keer van het zwembadje. Maar de wens om een echt plonsbad neer te zetten, is groot. Omdat we geen zin hebben in een bouwvergunnings procedure zoek ik dan maar naar een los plonsbad of jacuzzi. Zover is het nog niet, maar dromen is mooi! En we zullen hier nog wel vaker komen.
Kapsali beach
De middag gaan we naar het strand. Dit keer op zoek naar iets met strandparasol zodat we de honden vast kunnen zetten met een enorme bak met water en zelf ook lekker kunnen zwemmen. We reizen naar Kapsali. Dit is aan de zuidkant van het eiland en ongeveer 45 minuten rijden. De moeite waard want het is een prachtige rit en het strand is prachtig.
Zowel voor de honden als jonge kids is het een prettig langzaam dieper wordende zee met zandstrand. 
De terrassen zitten zo’n beetje op het strand. Je kunt er lunchen, er is een koffiebar en cocktailbar. En een supermarkt, een soort minimarkt met een enorm vriendelijke eigenaar. Hij is ook buiten het seizoen geopend en drukt altijd iets te eten in je handen. Dit keer kersen!
De gulheid van de Grieken vind ik mooi. Altijd krijg je wel iets.
In het mini bouwmarktwinkeltje een borrel, koekjes bij de bakker, een toetje na het eten. Ze geven zo graag iets weg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_6037cc2e2bb33

Meest recente berichten

Overnachten in stijl
5.0
powered by Facebook
Angela Maaser
Angela Maaser
2020-10-04T08:42:22+0000
Wir waren im Loft6 und sind begeistert von dem großen, schön eingerichteten und zentral gelegenen Appartement. Wir fühlen uns wie Zuhause... Küche alles da was man braucht, Technik perfekt, Bett - super geschlafen, die Wohnung ist in einem Geschäftshaus und man ist abends wie am Wochenende alleine in dem schönen Haus. Tolle Gastgeber, immer erreichbar! Dankeschööööön👍😙lees meer
Robert Hogeling
Robert Hogeling
2019-03-25T09:08:09+0000
Afgelopen weekend samen heerlijk overnacht in het lakehouse. Wat een uitzicht, wat een rust. Alles perfect voor elkaar, schoon, mooi en niets wat ontbrak. Ontzettend bedankt 👍😀lees meer
Nicol Ka
Nicol Ka
2019-02-28T11:36:31+0000
Definitely recommend! :)
Hubertus Hilmar
Hubertus Hilmar
2018-10-02T19:11:56+0000
Ganz tolle individuelle Übernachtung in Stadtnaher gemütlicher Atmosphäre- top
Karo Lin
Karo Lin
2018-09-02T20:12:08+0000
Wir wurden so herzlich in der Loge 10 von Diet begrüßt, dass uns von der ersten Sekunde klar war; wir werden wieder kommen. Das Bett mit dem Blick in den Himmel ist traumhaft schön und sehr gemütlich. Das Zentrum ist Fussläufig innerhalb von ein paar Minuten erreichbar. Alles in einem eine tolle Unterkunft :-) Nächstes Jahr testen wir Skipper 4 und freuen uns schon riesig drauf.lees meer
nl Dutch
X