Hullabaloo header

De zomer is aan! Na het succes van Stadspark Live! komt er nog een leuk muziek event aan in Groningen, het Hullabaloo festival. Op 30 en 31 Augustus zal het festival voor de eerste keer plaatsvinden. De organisatoren, 4PM entertainment, hopen van Hullabaloo een 3 tot 4-daags festival te maken, met grote nationale en internationale namen!

Geen Foo Fighters, helaas.. 😥

Eerder dit jaar kwam de Groningse blog Sikkom met het gerucht dat de Foo Fighters op een meerdaags festival in Groningen gingen komen. Dit was rond dezelfde tijd dat Stadspark live! werd aangekondigd. Hierdoor steed de hype rondom dit (destijds nog niet bekende) festival direct

 

Grote namen terug op de renbaan

Eindelijk kunnen we ons weer verheugen op Grote artiesten die Groningen helemaal op zijn kop gaat zetten. Twee decenia geleden kwamen hier namelijk grote internationale namen zoals de Rolling stones en Tina Turner.

De rolling stones komen ook op een bepaalde wijze terug naar Groningen, namelijk in het museum. In het Groninger Museum komt namelijk de grote rondreizende expositie van The Rolling Stones. Na wereld-steden zoals Sydney, London, New York, en Las Vegas kan Groningen zich als eerste stad in Europa zich toevoegen aan dit rijtje. 

De tentoonstelling zal te bewonderen zijn vanaf Oktober 2020 tot Januari 2021, en kaarten zijn beschikbaar vanaf Mei 2020. Meer informatie

1999-06-02 22:03:04 Rolling Stones-zanger Mick Jagger woensdag tijdens het concert in het Stadspark te Groningen.

Mijn eerste festival

Maar voor jullie even een rubriekje over festivals. Mijn eerste festival was Lowlands. Ik had geen idee en was nog nooit op een festival geweest, laat staan dat ik in een tent had gebivakeerd. Met mijn roze laarsjes kwam ik die dag aan op het festival. (Heb er nog een foto van, zal ik die es opzoeken?) Ploegen door de modder. Maar oe oe wat was het te gek. Ik herinner me nog Prince. En later Moloko. Voor ons een treffend nummer The Time is Now, waar Anton en ik later onze huwelijksceremonie door lieten begeleiden.

Line-up Hullabaloo

De complete Line-up van hullabaloo:

Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Di-rect, Ronnie Flex & Deuxperience, Nielson, Oscar & The Wolf, Jungle by Night, Maan, Robin Schulz, Miss Montreal, Craig David presents TS5, Duncan Laurence, The Dirty Daddies,  Navarone, Rondé, Merol, Suzan & Freek, Naaz, HAEVN, Frenna + 777 band, Postmen, Sevn Alias, Lil Kleine, Jonna Fraser + band, Idaly, Winne, Willem,  Jacin Trill, Paul Sinha, Kevin, Snelle, Donnie,  Lost Frequencies, Goldfish, Route 94, Klingande, Ferreck Dawn, Mia More, Double Pleasure, Robert Falcon, Martin Jensen, Hubbub Town X TNT by Desperados, Pandemonium by KopjeK, Secret HullaBar,

Line-up Hullabaloo 2019

Hullabaloo Herrie

Wij weten wel waar wij te vinden zijn 30 en 31 augustus! Onze collega’s van Studio 16 hebben nog plekken over, naast de Aa-kerk!!

Om de zomer door te komen is er wel enorm veel te doen in het Noorden. Op allerlei kalenders houd ik bij wat zoal. Meestal post ik dat op onze Facebook pagina.

Vraag jij je net zoals ons af wat Hullabaloo nou eigenlijk betekent? Direct vertaald vanuit het engels betekent het “Herrie”🤔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_6152e9871a773

Meest recente berichten

nl Dutch
X