+31 (0)6 518 84 416 - info@overnachteninstijl.nl
Overnachteninstijl.nl

Diet Daleman

17 januari 2020

2 reacties

Home Nieuws Groningen

Loft 6 beste appartement van Nederland

Loft 6 beste appartement van Nederland

2020 begon voor ons overweldigend goed! Vlak na het nieuwe jaar ontving Overnachten in Stijl een wel heel mooi bericht! We hebben een Zoover Award gewonnen. We mogen onze Loft 6 een jaar lang “Beste Appartement van Nederland” noemen, in de categorie Appartementen Klein (maar fijn 😉.  

Wat zijn nu die Zoover Awards?

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. De Award werd gister aan ons uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Met dank aan het hele team!

We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering (maar liefst een 9,6) van onze gasten. We werken met ons team van housekeeping, de wasserij en de hosting van onze gasten, elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond.

Overnachten in Stijl biedt een zestal stijlvolle accommodaties waar gasten jaar in jaar uit naar terugkeren als ze de Stad Groningen bezoeken.

De sfeer in de authentieke en met zorg gerestaureerde stadswoningen wordt enorm gewaardeerd. Onze gasten voelen zich thuis en komen vaak ook weer terug. Ook is de hotelservice erg prettig, bijvoorbeeld als je reist met een groter gezin of gewoon van gemak houdt. Handdoeken, de bedden opgemaakt, de optie om een aan huis bezorgd ontbijt te boeken en bij bepaalde woningen ook een privé parkeerplek, is toch een heerlijke luxe. Het kleurrijke design, is echt de “Overnachten in Stijl” signatuur.

Avontuur in het buitenland

Of we nog plannen hebben om uit te breiden? Jazeker, het komend jaar zullen we internationaal gaan. Nieuwsgierig naar hoe zoiets gaat, een huisje in het buitenland? Of heb je niks met massatoerisme, maar wil je wel graag reizen en een plek vinden waar de natuur de hoofdrol heeft en de tijd stilstaat? Een plek waar je ook zonder vliegtuig kunt komen? Houdt dan onze website in de gaten.

Met lieve groet, namens het hele “Overnachten in Stijl” team Anton en Diet                                                                  

2 Comments

  • Alie en Imme schreef:

    Zo,Zo, we feliciteren jullie . wat prachtig, de Kroon op je werk. en wensen jullie heel veel succes verder met de appartementen, ook in het buitenland. groet van Alie en Imme Dijkens te Coevorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_5f91ed7ac384e
Overnachten in stijl
5.0
powered by Facebook
Angela Maaser
Angela Maaser
2020-10-04T08:42:22+0000
Wir waren im Loft6 und sind begeistert von dem großen, schön eingerichteten und zentral gelegenen Appartement. Wir fühlen uns wie Zuhause... Küche alles da was man braucht, Technik perfekt, Bett - super geschlafen, die Wohnung ist in einem Geschäftshaus und man ist abends wie am Wochenende alleine in dem schönen Haus. Tolle Gastgeber, immer erreichbar! Dankeschööööön👍😙lees meer
Robert Hogeling
Robert Hogeling
2019-03-25T09:08:09+0000
Afgelopen weekend samen heerlijk overnacht in het lakehouse. Wat een uitzicht, wat een rust. Alles perfect voor elkaar, schoon, mooi en niets wat ontbrak. Ontzettend bedankt 👍😀lees meer
Nicol Ka
Nicol Ka
2019-02-28T11:36:31+0000
Definitely recommend! :)
Hubertus Hilmar
Hubertus Hilmar
2018-10-02T19:11:56+0000
Ganz tolle individuelle Übernachtung in Stadtnaher gemütlicher Atmosphäre- top
Karo Lin
Karo Lin
2018-09-02T20:12:08+0000
Wir wurden so herzlich in der Loge 10 von Diet begrüßt, dass uns von der ersten Sekunde klar war; wir werden wieder kommen. Das Bett mit dem Blick in den Himmel ist traumhaft schön und sehr gemütlich. Das Zentrum ist Fussläufig innerhalb von ein paar Minuten erreichbar. Alles in einem eine tolle Unterkunft :-) Nächstes Jahr testen wir Skipper 4 und freuen uns schon riesig drauf.lees meer
nl Dutch
X