Niks Massaals – Diakofti Beach

Niks massaals – Diakofti beach –
Omdat we nu echt langer van huis zijn, moet er ook zo nu en dan gewerkt worden. De ochtenden zijn koeler dus we beginnen met een wandeling door de vallei. Je kunt in de vallei de trossen bananen aan de boom zien groeien.
Er is veel water. Soms ook een natuurlijk plonsbad met helder water. Er groeit munt, sinaasappelbomen zijn er. Amandelnotenbomen en langs de kant worden veel moestuinen gehouden.
We komen aan bij Amir Ali en ja hoor ook daar nijlganzen. Ons gasthondje neemt de benen en onze vriendin moet haar uit het water vissen na lang roepen.
Het werk thuis
Thuis loopt alles aardig op rolletjes. Tuurlijk zijn er problemen maar die worden door mijn collega’s goed opgelost. De boekingen lijken ook wat aan te trekken. Ik ben er wel heel blij mee. We zullen zien hoe het gaat.
Anton heeft een mooie werkplek gemaakt en doet alles vanaf hier. Video adviesgesprekken, aanvragen voor advies en hypotheken. Het regelen van collectief pensioen voor bedrijven. Het kan allemaal prima.
Diakofti
De middag gaan we weer naar het strand met onze reisgenoot en de hondjes. Tot onze verbazing ook daar mooie rieten parasols. Niks massaals. Er is 1 bar geopend en deze bedienen tot aan de parasol. Dat voelt wel als verwennerij. Kijk maar eens op hun pagina. Hier zie je ook meer foto’s van het strand. Dus we genieten van lekkere drankjes en Job is niet uit het water te krijgen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_60c677d9484fd

Meest recente berichten

nl Dutch
X