Op de Bonnefooi belanden we in Meggen – Zwitserland

Dw grens over naar Zwitserland ging makkelijk. Met de auto zijn er verder geen restricties. We kunnen hier dus gerust vakantiw vieren. We vonden dat in Duitsland wat anders. Elke deelstaat gaat er anders mee om en het wijzigt ook regelmatig.

Een pareltje blijkt ons hotel Balm in Meggen. We komen erachter dat het restaurant La Pistache een Michelin ster heeft behaald en dat we hie heerlijk kunnen dineren ook!

De eerste avond is het restaurant gesloten en gaan we in de buurt op zoek naar een restaurant. Op de bonnefooi. Wr komen terecht bij Gasthof Rössli op een paar kilometer van ons hotel. En daar genieten we van een heerlijk diner. Risotto voor Anton en kabeljauw voor mij. Als toetje heerlijke ijskoffie en aardbei schuim.

Jobs vlog

https://youtube.com/shorts/v_1Z_YWDwDQ?feature=share

We gaan de dag erna mooi erop uit. Dus om 09.pp uur bij het ontbijt en je kunt Anton niet blijer krijgen.

blije lieverd bij ontbijt met bediening

Bediening aan tafel voor het ontbijt en een eitje naar keuze, zoals je het eenst.we stappen op de fiets en toeren langs het water naar de stad Luzern.

Prachtig dat meer.

En mooie kunst langs het water. Maar ook ovral zandzakken. In de stad even lekker tapasjes, dan nog wwt geshopt en dan terug naar het hotel. Kai is bekaf en gaat al slapen op het terras.

Daarna tafelen we 5 gangen in restaurant Pistache en Job tafelt lekker mee.

Wat zullen we morgen doen?

We besluiten na het ontbijt om een wandeling in de tuin te makenvan het hotel. Dat blijkt uit te komen in een bos. Daarna even uitrusten en onze verdere reis uitstippelen. Want we moeten even weten of we in Italie kunnen verblijven. Het blijkt dat we in 48 uur door Italië moeten. Doorsjezen dus.

We boeken nog even 4 nachtjes aan de grens Zwitserland Italie

En we boeken de ferry Brindisi Igoumenitsa. Daarna vertrekken we richting de berg Pilatus.

Prachtige vergezichten Hier wat fotos van de andeling en ook hoe Job het vond dat we besloten terug te wandelen vanaf de gondel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_61ec610de2a13

Meest recente berichten

nl Dutch
X