Pirea, de redder in nood!

Diet Daleman

25 februari 2021

Geen reacties

Pirea, de redder in nood!

Click & Collect. Mijn eerste en, ik denk ook laatste, ervaring met Click & Collect. Een paar dagen geleden moesten we voor Villa Kranenburg de tuinhaard weer even voorzien van een nieuwe gasfles. We gaan daarvoor altijd naar de Gamma in Groningen aan de Peizerweg. Echter, online op de webshop was het niet mogelijk om de gasflessen te bestellen. Hmm.. dan er maar heen rijden!

Er was 1 wachtende voor mij

Ik zag de juiste gasflessen voor het pand staan, dus ik was hoopvol. En het was rustig, nog meer hoop! Er stond nog een dame voor me te wachten op haar bestelling. Toen ik aan de beurt was, melde ik dat het dus niet mogelijk was om de Primagaz te bestellen online en of ik dat dan ter plekke kon regelen. Maar helaas, ik kreeg de boodschap dat ze deze niet in de webshop hebben staan en dit niet kunnen leveren. Ik moest maar naar de BAUHAUS gaan. Nou zeg, wel knap waardeloos. Ze gaven aan dat ik anders maar moest bellen met de servicedesk van de webshop. Ik heb een poging gewaagd om te bellen met deze zogenaamde servicedesk, maar werd na lang wachten van de lijn gegooid.

So close but yet so far away

Ik wilde het niet zomaar opgeven. Maar helaas, ook de BAUHAUS had ze niet in de webshop, Karwei ook niet, de Welkoop ook niet. Het leek een mission impossible te worden, een simpele gasfles te kopen waarmee we onze gasten toch altijd wel in de watten leggen met een mooie tuinhaard. Totdat ik langs Pirea reed. Hier hebben we ook de mooie vuurtafel gekocht destijds, dus wat gek dat we daar niet aan dachten! Ik zag de eigenaar staan en kon daar online gewoon de gasfles bestellen en in het volgende tijdvak halen!

Pirea stijlvol buitenleven

Kortom, Pirea heeft ons toch kunnen helpen. Bedankt Erik Agema!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_61a9e95bbcc12

Meest recente berichten

nl Dutch
X