The day after….

The day after….
De volgende dag omheinen we de tuin beter. Voor Anton meteen reden om allerlei gereedschap te kopen. Er is nu geen escape meer mogelijk. We kopen een plant en schrijven een verzoeningsbrief. 
De buurman blijkt het te waarderen. Even later komt ook hij sorry zeggen voor zijn boosheid en brengt ons zijn oogst van de dag.
Meteen een foto van onze keuken in het hoofdgebouw. De keuken heeft een keramische kookplaat, combi oven, vaatwasser, waterkoker en nespresso apparaat. En natuurlijk alles om te bakken, koken en te tafelen. En dan te bedenken dat het een dik jaar geleden er nog zo bijstond. En het hoofdgebouw nog geen dak had.
Zo staan er nog heel veel potentiële leuke plekken op Kythira. Menig ontwikkelaar zal hier van gaan watertanden.
Amir Ali Springs
We gaan door naar de Amir Ali Springs. Zeer dichtbij. Eigenlijk loop je bij de bakker de heuvel af en dan wandel je zo naar Amir Ali. Prachtig daar en hondjes kunnen er zeker los. Hoewel, mits ze niet achter eenden aan zitten. De eendjes hier hebben kuikens dus dan is het wel extra van belang. Onze Kai staat keurig onder appèl dus is het nooit een probleem.
De paden zijn grotendeels verhard en je loopt langs de stromende bron. Er zijn plekken waar je ook even zelf erin kunt plonsen. Je kunt aan het eind vd bronnen via bovenlangs weer terug naar ons huis via het dorp Karavas. Onderweg komen we nog kalkoenen tegen. Verwacht je ook niet.
De komende dagen zullen we nog meer ondernemen en ook meer foto’s van ons thuis hier maken.
Blijf je me nog volgen?

X Diet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_60c674833ca1d

Meest recente berichten

nl Dutch
X