Tripsdrill

Diet Daleman

21 juli 2021

Geen reacties

Tripsdrill

Ik moet meteen denken aan de Gorgels bij dit woord. Maar vandaag trekken we nog even met de ‘caravaan’  door naar het Oosten van Duitsland.
Erlebnispark Tripsdrill. Er zijn twee parken. Een natuurpark met dieren en een heus achtbanenpark.
Aangezien ik een bangebroek ben, ontferm ik me morgen maar over de hond 😉

Vannacht even geen hotelletje maar een plek in deze oldtimer Hymer van onze vrienden en Job slaapt in de tent met zijn vriendje! Deze Hymers werden in de jaren zestig verkocht. In de tijd dat je er meteen een Playboy abonnement bij kreeg.
Een prachtig ding trouwens! Airco, douche en toilet en 5 slaapplekken erin. Hoewel ik toch ook verzot ben op onze eigen gele vriend, onze UFO!

Kai slaapt al. Lekker buiten in zijn eigen huisje. Kai is het zo gewend. Een echte holbewoner.
Als ik morgen nog leef dan horen jullie weer van me.

Oké, het liep ff anders. We worden dus wakker in een tentje op een matje. Job zag het niet zitten om zonder ons te slapen. Dussss hahaha
Omschakelen.


Dat was even geleden. Tegenwoordig kraakt er bij mij dan van alles na een nacht op een matje. Maar hop, in de benen naar het douche gebouw. Waar ik schrik van de emmer aan het plafond in de douche (ik had even het idee dat daar dan een plens koud water uit zou komen), maar het bleek een regendouche. Allemaal in het thema van het wildpark.
Ik deed wat ik moest doen en maakte dat ik wegkwam. Lang vertoef ik liever niet in dit soort gebouwen, hoe mooi ze het ook maken. Ik mis privacy 😉 vooral een eigen WC!
Zal het verder niet toelichten.


10 uur sharp. Tjemig het is al druk bij de ingang en ik sta nog niet eens officieel ‘aan’. Maar dat duurt niet lang. Van de ene achtbaan naar de andere. Ik ga in een soort boomstam die het heelal in wordt geschoten.

Daarna nog in soort rondtollende schotels over een spoor. Een mooi park overigens! Anton gaat in achtbanen en zwevende schepende met vleugels. Ik zoek naar bordjes met verboden voor mensen met hartproblemen en vind deze gelukkig op de attracties die voor mij een brug te ver zijn! 😉 lekker verschuilen achter mijn pacemaker. Boffen!

Maar even terug naar het kamperen. Wat geweldig is, is daar het uitzicht op de wijnvelden, ooievaars die er rondscharrelen. Toch wel mooi hoor!

Al met al supergezellig Van rondtollende schotels, naar een soort rupsbaan, achtbaan die als een kanon vooruit schoot en allerlei andere grappige attracties.
Mooie velden met gras en loungeplekken om te chillen. Kai mee en die gedraagt zich voorbeeldig. Superhond.

Maar de avond staat het voor ons vast! Wij slapen met ons drietjes in een hotelletje op een bed! We nemen afscheid.Op een kwartiertje rijden is er plek, naast de Weinstrasse! Perfect voor ons ;-)We sluiten de dag af met een roséetje uit de streek. Een hele fles, dat dan wel weer!


Wat we morgen doen? Ontbijten en dan doorreizen. Maar waar we dan uitkomen? Job zal het jullie morgen wel even persoonlijk vertellen.
Hii vond het zo leuk, jullie reacties dat hij wel vaker een video wil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_61ec6e41ce5cb

Meest recente berichten

nl Dutch
X