Diet Daleman

06 januari 2020

Geen reacties

Zoover Award voor Loft 6!

Vooraankondiging

2020 begint voor ons overweldigend goed! Vandaag ontvingen we een wel heel mooi bericht! Overnachten in Stijl wint met haar appartement Loft 6 een Zoover Award.  De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa.

Zoover awards 2020
overnachteninstijl zoover awards

De Award wordt aan ons uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht. Dus op 16 januari weten we definitief welke Award we in de wacht gesleept hebben!

Nieuwsgierig als we waren, hebben we natuurlijk wel even nagevraagd hoe blij we mogen zijn.  En of we natuurlijk ook echt een dagje vrij mogen vragen van onszelf om naar Utrecht af te reizen. We kregen al snel een email terug. “Het gaat om een plek in de top 5 van beste appartementen van Nederland”

WHOOPWHOOP. Kortom, off we go! We houden jullie op de hoogte en foto’s zullen volgen 😉 Hieronder nog een foto uit de oude doos. Want met onze Suite 30 werden in 2015 en 2016 wonnen we GOUD in de categorie Beste Appartement/ Aparthotel.

We zijn ontzettend blij met de hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond. We doen dit niet alleen als hosts, maar ook ons team housekeeping, het optimaliseren van onze channelmanagementsoftware, het design van onze website, de werkplanning, de reserveringen en niet te vergeten onze eigen wasserij en linnenkamer. Alles moet tot in de puntjes georganiseerd worden, voor onze appartementen.

Houd het nieuws in de gaten, we houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek nu!

Booking widget b24_widget_6152e7677d542

Meest recente berichten

nl Dutch
X