BLOG
Team

Join us!

Bijna dagelijks ontvangen we voor onze 5 hotelhuisjes in de binnenstad en het Lakehouse aan het Paterswoldse meer in Groningen, leuke en steeds verschillende gasten die 1 of meer overnachtingen geboekt hebben. Veelal internationaal.
Met onze fietsjes racen we door de stad om schoon te maken en om onze gasten persoonlijk te verwelkomen.
Met veel plezier sturen we onze gasten graag naar de leukste plekjes in Groningen en wijzen we ze op ales wat hier te doen is!

Het werk
Het werk doen we met een leuke groep meiden die helpen met de huisjes. Emily, Dominika, Samiye, Pear en Nicol! Een team met leuke en slimme (internationale) meiden die vaak naast hun studie of hun vaste horecbaan me helpen met de schoonmaak.
Daarnaast nog een topper van een Designer Wessel die ons helpt met o.a. mijn marketing en de website. Ook draait hij zijn hand niet om voor het slepen met bedden ;-)
Denise van Croissanterie Chez Nous levert tegenwoordig de overheerlijke verse ontbijtjes en... behalve met de schoonmaak van de huisjes helpen de dames me met gasten verwelkomen en de was!
Doordat Laura na al die gezellige werkzame jaren, helaas verhuist voor een Masterstudie in het zuiden (we missen haar nu al)...... hebben we plek voor 1 - 2 oproepkrachten.

Onze wensen:
  • Je bent het komende jaar beschikbaar op 2 vaste dagen doordeweeks én vaak ook op zondag en soms zaterdag voor werk tussen 11 en 15 uur.
  • Je moet passen bij het team en met feedback kunnen omgaan.
  • Je bent een aanpakker, fit en hebt gevoel voor gastbeleving.
  • Je hebt een fiets en woont in de stad.
  • Je hebt liefde voor Groningen.
  • Je vindt het leuk om zo nu en dan gasten te verwelkomen uit de hele wereld.
  • Je spreekt en begrijpt Engels en Duits.

Solliciteren
Zoek je een leuk bijbaantje en wil je juist niet hele werkdagen werken maar houdt je juist wel van afwisselend en zelfstandig werk?

Benader ons dan via info@overnachteninstijl.nl of ++31651884416. Graag ontvangen we met je sollicitatie graag een CV en een mail met je motivatie en beschikbaarheid.
We zullen je goed inwerken en je uurloon is €10,41 conform Horeca CAO. Op de erkende feestdagen conform CAO Horeca gelden toeslagen.

Join the team!
Groetjes
Diet,
Overnachten in Stijl

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!