Block & Barrels
Hoogstraatje 3-5, 9711 LN

Block & Barrels

Een sappig stuk vlees met heerlijk speciaalbier, een klassieke combinatie waar het concept van Block and Barrels om draait. In dit karakteristieke pand, met oude bakstenen muren en houten plafonds, zijn de pub en de slager samengevoegd tot een smakelijke horecagelegenheid.

 

Met Zuid-Afrikanen als twee van de drie eigenaren is deze combinatie voor de hand liggend. Hoewel er toch nog één vegetarisch hoofdgerecht op het menu staat, is deze zaak natuurlijk bedoeld voor echte vleesliefhebbers. Er wordt dan ook samengewerkt met een ambachtelijke slager. Lunch met een steak sandwich, geniet in de avond van een T-bone van een halve kilo, bbq chicken, ribbetjes of pulled pork. Kortom, perfect voor de carnivoor om weg te dromen in het eetcafé, de pub of in de binnentuin waar in de zomer de braai wordt aangestoken.

 

Block and Barrels is geopend van maandag tot en met donderdag van 17:00 tot 00:00 en van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 02:00. Tot slot heeft Block and Barrels hun eigen foodtruck die voor evenementen te reserveren is, maar bijvoorbeeld ook op Noorderzon stond.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com