Café de Prins
Zwanestraat 3, 9712 CH

Café de Prins

Sinds 2017 zit aan de Zwanestraat gaybar Café de Prins. Dit café sponsort en maakt ook onderdeel uit van Stichting Pride Groningen. Ze helpen dan ook mee met het organiseren van Pride-evenementen en zijn een vertrouwde plek voor de LGBTQ+ gemeenschap in Groningen. 

 

Er worden hier verschillende aangename wijnen, bieren en champagnes geschonken, maar het café heeft daarnaast een uitgebreid cocktailmenu. Op cocktailwoensdag zijn deze al voor €7,- verkrijgbaar. Voor wie geen behoefte heeft aan alcohol, worden er 0.0 speciaalbiertjes en alcoholvrije cocktails aangeboden. Ondertussen wordt er allerlei soorten muziek gedraaid, is er op zaterdagavond altijd een DJ en is het op zondag Hollandse avond. 

 

Naast de reguliere avonden worden er ook allerlei evenementen georganiseerd in het café. Denk aan foute bingo, karaokeavonden, zelfs klaverjasavonden, pubquizen en elke tweede vrijdag van de maand een dragshow. Kortom, genoeg te beleven! 

 

Café de Prins is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 16:00 tot 02:00, vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 04:00 en zondag van 16:00 tot 00:00.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com