Bioscoop Kinepolis
Boumaboulevard 53, 9723 ZS

Bioscoop Kinepolis

Ontdek de ultieme filmervaring bij Kinepolis Groningen, gevestigd in het iconische Euroborg Stadion. Met 10 state-of-the-art zalen met in totaal 1.758 comfortabele stoelen, biedt de bioscoop een diverse selectie films aan om aan elke smaak tegemoet te komen.

 

Verrijk je filmavond door te genieten van heerlijke snacks en drankjes die verkrijgbaar zijn bij de talrijke restaurants rondom de bioscoop. Verhoog je ervaring nog verder door je filmavontuur te combineren met een heerlijk diner bij een van onze gewaardeerde CineMenu-partners, waar je exclusieve kortingen krijgt op zowel je maaltijd als je filmticket.

Ladies Night

Voor wie op zoek is naar een cutting-edge filmische ervaring, biedt Kinepolis Groningen de nieuwste beeld- en geluidstechnologie. Naast standaard zitplaatsen beschikken de meeste van onze zalen over Comfort-stoelen, die extra ruimte en privacy bieden voor een meeslepende filmervaring binnen je eigen bubbel.

Laat je onderdompelen in de levendige evenementen die worden gehost bij Kinepolis Groningen, gericht op publiek van alle leeftijden. Van Ladies Night en Bier & Blockbusters voor vrienden tot CinePlus voor een meer volwassen publiek en Kids Weekend voor de kleintjes, we organiseren regelmatig vermakelijke evenementen die verder gaan dan de traditionele filmavond.

Ontdek meer over onze aanbiedingen, waaronder het exclusieve CineMenu en de verbeterde Laser ULTRA Comfort-stoelen, om van je bezoek aan Kinepolis Groningen een onvergetelijke filmische reis te maken.

Hoe kom je er?

Gemakkelijk bereikbaar per fiets, openbaar vervoer of auto, zorgt Kinepolis Groningen voor een eenvoudige reis voor iedereen. Betaalbare parkeermogelijkheden omringen de bioscoop, en haltes voor het openbaar vervoer, inclusief treinen en bussen, bevinden zich op loopafstand.

 
Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com