Rooftop Forum Groningen
Nieuwe Markt 1, 9712 KN

Rooftop Forum Groningen

Heb je ooit al eens naar een openlucht rooftop bioscoop willen gaan?

Naar een geweldige film kijken op een hoogte van 45 meter onder de sterren met uitzicht over de skyline van Groningen, wie zou dat nou niet willen?

Rooftop Bioscoop*


Kom genieten van een volledig verzorgde avond en een geweldige film. Of het nu een romantische komedie is met je date, een leuke actiefilm met je vrienden of die verantwoorde klassieker is - Jouw avond bij de Rooftop Bioscoop laat niets te wensen over! Snacks en drankjes worden volledig verzorgd door NOK en zijn inbegrepen in de ticketprijs.

Voor de prijs van één ticket ontvang je ook een welkomstdrankje plus een bijpassende snack, een pauzedrankje en af en toe is er ook een aanbieding voor een inbegrepen diner.

Praktisch

Forum Groningen biedt de beste openluchtbioscoopervaring, maar het is niet het hele jaar door beschikbaar. Bekijk hun website voor de kalender en de grootste kans dat ze het in de zomer organiseren.

*Zal het stormen of zal de regen uit de lucht stromen? De Rooftop Bioscoop wordt dan geannuleerd en kaarthouders worden per e-mail op de hoogte gebracht.

 

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com