De Betere Tijden
Gelkingestraat 21, 9711 NA

De Betere Tijden

Aan de gezellige Gelkingestraat ligt de nog gezelligere eetgelegenheid De Betere Tijden. Hier komt huiskamersfeer samen met gezellige gastvrijheid en goed eten met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Laat je verwennen in deze knusse horecagelegenheid, die al jaren op nummer 1 staat op TripAdvisor als best gerecenseerd restaurant in Groningen. 

 

De Betere Tijden was voorheen een Grand Café. In 2017 namen de broers Koen en Sjoerd Mulder de zaak over en veranderden het in hun eigen restaurant. In de kleine open keuken wordt een verrassingsmenu van 3, 4 of 5 gangen klaargemaakt. Bediening en keuken lopen door elkaar waardoor de kok al snel zelf aan tafel komt vertellen over het gerecht. 

 

Het eten doet niet onder aan deze knusse sfeer. Het restaurant heeft niet voor niets 13 punten in de Gault & Millau-gids. De Volkskrant stelde in 2023 samenvattend: “De Betere Tijden in Groningen is het type hartelijk, genereus restaurant met schappelijke prijzen waar we in deze dure tijd zo vaak naar verlangen.” 

 

De Betere Tijden is elke dag geopend van 17:00 tot 23:30.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com