De Kleine Heerlijkheid
Schuitendiep 42, 9711 RD

De Kleine Heerlijkheid

Op Schuitendiep 42, vlakbij de gezellige Poelestraat, staat een oude woning uit de 17e of 18e eeuw. Maar dit rijksmonument is niet langer slechts een normale woning. Het huis herbergt nu een knus huiskamerrestaurant genaamd De Kleine Heerlijkheid. 

 

Hier bereidt chef-kok Jasper Beereveld verrassingsmenu's met 4, 5, 6 of 7 gangen. Bij elke gang kan een passende wijn worden besteld, of u kunt kiezen voor het all-in arrangement met 7 gangen en bijpassende dranken. Alle gangen kunnen ook vegetarisch worden geserveerd. Daarnaast is het restaurant trots op het feit dat ze zoveel mogelijk gebruik maken van verse producten, alles zelf maken en geen voedsel verspillen. 

 

Deze aanpak lijkt te werken. De Kleine Heerlijkheid wordt goed beoordeeld op platforms zoals The Fork, Tripadvisor en Google, waar vooral de knusse sfeer en het kwalitatief goede eten worden gewaardeerd. 

 

Wilt u zelf genieten van dit sfeervolle huiskamerrestaurant? De Kleine Heerlijkheid is geopend van donderdag tot en met maandag vanaf 17:00 uur.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com