De Kleine Moghul
Nieuwe Boteringestraat 62, 9712 PP

De Kleine Moghul

Aan de Nieuwe Boteringestraat, vlak om de hoek van het Noorderplantsoen, bevindt zich De Kleine Moghul. Hier kunnen liefhebbers van Indiaas eten hun hart ophalen. 

 

Op het eerste gezicht zou je er zo aan voorbijgaan, maar eenmaal binnen word je verwelkomd door vrolijke kleuren en een menu met zeer betaalbare prijzen. Het is mogelijk om een voordelig keuzemenu met drie gangen te bestellen, of à la carte te kiezen uit allerlei Indiase gerechten. Bijvoorbeeld samosa, kippenpootjes of garnalen als voorgerecht, verschillende tandoori en curry's met vlees, vis of vegetarisch als hoofdgerecht, en Indiaas ijs of diverse fruitcombinaties als nagerecht. 

 

Naast eten in het restaurant is er ook een apart afhaalmenu om van Indiaas eten te kunnen genieten in eigen kamer. Klanten die zich zorgen maken over de pittigheid van het Indiase eten hoeven zich geen zorgen te maken. Op beide kaarten staat aangegeven hoe pittig de gerechten zijn. 

 

De Kleine Moghul is van donderdag tot en met maandag geopend van 14:30 tot 21:30. Het restaurant is geopend vanaf 17:00.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com