O'Malley's
Oosterstraat 67, 9711 NS

O'Malley's

Gelegen in het hart van de stad, biedt O'Malley's een authentieke Ierse pubervaring. Met vriendelijk personeel dat die beroemde Ierse charme bezit, een uitgebreide selectie van Ierse en internationale bieren en een menu vol traditionele pubgerechten, is het een must voor iedereen die een vleugje Ierland wil proeven.

 

Foto genomen van Eet.nu

 

Ierse Stout en klassieke pubgerechten

O'Malley's heeft een indrukwekkende selectie drankjes, van het wereldberoemde Guinness, waarop je een ontwerp kunt laten printen, tot hun uitgebreide collectie Ierse, Schotse en Amerikaanse whisky's. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke Ierse stout, cider of whisky, O'Malley's heeft iets dat bij ieders smaak past. Waarom probeer je niet een klassieke Kilkenny Red Ale of de fruitige en frisse Guinness IPA?

En waarom combineer je je drankje niet met een breed scala aan Ierse gerechten gemengd met enkele moderne favorieten van hun uitgebreide menu. Met klassiekers zoals runderstoofpot met Guinness of fish and chips, als je op zoek bent naar een stevige of troostrijke maaltijd, is O'Malley's een must.

 

Entertainment

Voor degenen die op zoek zijn naar live muziek in het stadscentrum, organiseert O'Malley's regelmatig traditionele Ierse muziekbands en open jamsessies elke woensdagavond. Als muziek niet jouw ding is, waarom kom je dan niet langs voor een van hun regelmatig geplande pubquizzen of, voor sportliefhebbers, waarom ervaar je niet de levendige sfeer van een van de vele sportevenementen die regelmatig bij O'Malley's worden getoond.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com