Restaurant M
Gelkingestraat 58, 9711 NE

Restaurant M

In de gezellige Gelkingestraat, met tal van winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden, hebben Maarten en Mick in 2021 het toepasselijk genaamde restaurant M geopend. Een fine dining restaurant met een klassieke Europese keuken en uitgebreide wijnselectie. 

 

Bij restaurant M wordt elke maand een nieuw seizoensgebonden menu samengesteld, bestaande uit maar liefst 12 gangen. Ook zijn menu's van 4, 5 (alleen van maandag tot en met donderdag), 6 of 9 gangen mogelijk. Uiteraard zijn er bijpassende wijnen beschikbaar om de klassieke, luxe dinerervaring af te maken. 

 

Dat is echter niet het enige wat restaurant M te bieden heeft. Het is een van de weinige fine dining restaurants in de stad die ook een lunch aanbieden. Op vrijdag en zaterdagmiddag kunt u zich hier laten verrassen door een aantal gangen van het seizoensmenu. Daarnaast is er een ruime keuze aan klassieke lunchgerechten beschikbaar. Bovendien kunt u op donderdag, vrijdag of zaterdagmiddag een wijnproeverij reserveren. Voor groepen is zelfs een blinde wijnproeverij mogelijk. 

 

Restaurant M is geopend voor diner van maandag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het restaurant ook open voor lunch van 12:00 tot 16:00 uur.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com