Salmagundi's
Oosterhamrikkade 8c, 9714 BB

Salmagundi's

Aan het Oosterhamrikkanaal, aan de overkant van het stadsstrand en DOT, bevindt zich een terras op het water. Dit terras hoort bij eetcafé Salmagundi's. Salmagundi's is een creatief concept, dat naast een eetcafé ook een vintage meubelwinkel huisvest. In dit kleurrijke pand kunt u terecht voor interieurinspiratie en een lekker, betaalbaar hapje. Aan het einde vertrek je misschien wel met een volle maag en nieuwe woonaccessoires! 

 

In het horecadeel van Salmagundi's kunt u kiezen van het "all day dining menu", dat geïnspireerd is door de Midden-Oosterse en mediterrane keuken. De keuze bestaat uit verschillende mezze, kleine gerechten die normaal gesproken als voorgerechten worden geserveerd. Hier zijn ze bedoeld om samen te voegen en te delen met tafelgenoten, een soort oosterse tapas! Tussen de mezze zitten ook vegetarische en veganistische opties. 

 

Het café, de meubelwinkel en bijbehorende werkplaats (die zelfs op aanvraag meubels maken!) dienen ook als werkplek voor integrerende migranten of personen met een afstand tot de arbeidsmarkt en stagiaires. Salmagundi's is dan ook een erkend leer- en werkbedrijf. 

 

Kortom, Salmagundi's is een bedrijf met een sociaal hart, waar je in een hippe sfeer kunt genieten van een hapje en drankje, inspiratie kunt opdoen voor je woning en zelfs meubels kunt kopen. 

 

Wil je deze unieke ervaring zelf beleven? Het dinercafé is van woensdag tot en met vrijdag geopend van 16:30 tot 22:00 uur en op zaterdag van 12:30 tot 22:00 uur. De gehele winkel is op deze dagen geopend van 16:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com