Tasty Traditions
Friesestraatweg 143, 9743 AA

Tasty Traditions

Rondom de Friese Straatweg zijn de afgelopen jaren veel nieuwe woningen gebouwd. Met deze ontwikkeling komen ook nieuwe voorzieningen. Een van deze voorzieningen is café, banketbakkerij en afhaalwinkel Tasty Traditions. 

 

Tasty Traditions is voortgekomen uit Ukraine Food, een restaurant aan de Kerklaan opgezet door de drie Oekraïense vrouwen Iryna, Kateryna en Valentyna. Net als bij het restaurant draait het bij Tasty Traditions om Oekraïense lekkernijen, maar hier ligt de focus op taarten, gebak en afhaalmaaltijden. Het is dus zowel een afhaalwinkel als een plek om ter plaatse van het eten te genieten. Je kunt hier terecht voor ontbijt vanaf 10:00 uur, lunch vanaf 12:00 uur of diner om mee te nemen vanaf 16:00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit hier te laten bezorgen. Er is dus een ruime keuze voor wie traditioneel Oekraïens eten wil proberen. 

 

Naast het leveren van lekkere hapjes vervullen de twee vestigingen van Ukraine Food ook een maatschappelijke rol. Ze dienen als ontmoetingsplek en bieden werkgelegenheid aan Oekraïners in Groningen. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan stichtingen die Oekraïne steunen. 

 

Tasty Traditions is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com