Tuin in de Stad
Tarralaan 6, 9745ER

Tuin in de Stad

TuinindeStad werd opgericht in 2009 op de voormalige kwekerij Voortman aan de Friesestraatweg.

In 2016 verhuisden ze naar het Westpark, achter Vinkhuizen. Een plek waar iedereen kan genieten van het buitenleven. Na meer dan 2 jaar bouwen hebben ze een prachtig gebouw, opgetrokken uit stro en leem met grotendeels hergebruik van andere bouwmaterialen.

Voorzieningen

Het gebouw heeft een grote keuken, met alle voorzieningen; een woonkamer met ruimte voor 50 tot 80 m/v, afhankelijk van de indeling. Het gebouw is omringd door een dak, met (droge en overdekte) de winkel waar we planten verkopen, de studio, de kas en een overdekt terras. Bij mooi weer zijn er zelfs meer intieme terrasgebieden rondom buiten.

Groenten

We hebben ook een moestuin, een kwekerij voor sierplanten, een kerstbomenbos (jaarlijks kunt u hier uw kerstboom adopteren en na de mooiste tijd van het jaar terugbrengen).

Er is een camping en een speeltuin met wilgenlabyrint en vuurplaats.

Duurzaam

Bij Tuin in Stad verzamelen ze regenwater om de planten water te geven. Het overtollige water stroomt via een beekje naar het rotsachtige eiland achter de kas, een plek waar veel kikkers wonen.

Bovenal is er ruimte. Je kunt werken, rennen en spelen. In het Westpark, op 15 minuten fietsen van de Martinitoren, is de stad op de achtergrond.

Bekijk de agenda voor de activiteiten of meld je aan voor hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Wil je zelf iets organiseren bij Tuinindestad of heb je ruimte nodig voor een feest of andere activiteit, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen voor de mogelijkheden.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com