De Uurwerker
Uurwerkersplein 1, 9712 EJ

De Uurwerker

De Drie Eenheid van de Uurwerker

Verstopt naast het prachtige Harmoniegebouw van de universiteit ligt de Uurwerkersgang, waaraan dit multifunctionele horeca-establishment haar naam te danken heeft. Via dit straatje kunt u op het Uurwerkersplein komen. Dit plein is grotendeels omringd door het gebouw van de Uurwerker, dat is opgedeeld in drie onderdelen die elk iets unieks bieden.

 

Het eetcafé zelf is open en ruim ingericht. Naast borrelen, lunchen of dineren zijn hier ook ideale plekken om te studeren, te lezen of te werken onder het genot van een hapje of drankje. Een vrije sfeer wordt hierbij vooropgesteld; reserveren voor groepen onder de 8 personen is dan ook niet mogelijk. Afgezien van verschillende zitplekken voor diverse bezoekers is de menukaart ook erg toegankelijk. Naast de borrelhapjes die je kunt verwachten bij een eetcafé, beschikt de keuken over een houtgestookte steenoven voor verse pizza’s en kunt u verschillende "kloktails" uitproberen. Eet u geen vlees? Geen probleem, er staan ook uitstekende vegetarische opties op de kaart. Indien u graag lang blijft naborrelen, is dit ook mogelijk. Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond is de Uurwerker langer open en draait een DJ om extra sfeer te creëren.

 

Wilt u net iets anders dineren? Dan kan dat bij het tweede onderdeel, Bistro Tijdsbestek. Voor dit deel geldt een andere kaart die u kunt gebruiken voor shared dining (maar dat hoeft natuurlijk niet). Ook hier kunt u als vegetariër prima terecht. 

 

Heeft u geen behoefte aan de vrije sfeer van de Uurwerker of het intieme restaurantgevoel van het Tijdsbestek, maar bent u op zoek naar een privéruimte voor een besloten feest of vergadering, dan kunt u terecht bij het derde deel. Dit heet het Uurwerkertje. Dit deel bestaat uit een ruimte met 33 zitplaatsen, een eigen bar en een tv-scherm die u kunt afhuren. Er zijn mogelijkheden voor maximaal 60 personen, verschillende buffetten en eigen muziek. 

 

Het kan even zoeken zijn, maar aan het Uurwerkersplein kunt u terecht voor een heerlijke vrije plek in het eetcafé met borrelhapjes en verse pizza, voor een verfijndere dinerervaring in de bistro of voor een privé-aangelegenheid in het Uurwerkertje. Van bier tot wijn tot cocktails, van vlees tot vis tot vegetarisch, van open tot besloten: voor ieder wat wils!

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com