Imono
Gelkingestraat 18, 9711 NC

Imono

Aan de Gelkingestraat in de binnenstad van Groningen bevindt zich het Japanse Restaurant Imono. Dit etablissement staat vooral bekend als een sushirestaurant, maar in het concept is er ook ruimte voor andere Aziatische specialiteiten en lekkernijen, zowel in het restaurant zelf, als knus in uw eigen kamer.

 

 In de eerste plaats is Imono een 'all you can eat' restaurant, met ruimte voor 180 personen. Gedurende tweeëneenhalf uur kunt u kiezen van de kaart, waarop naast verschillende soorten sushi ook poké bowls, salades, gegrild vlees en vis, noedels, rijst en andere Aziatische snacks staan.

 

 Bij Imono wordt daarnaast gestreefd naar innovatie. U kunt daarom bestellen via tablets of uw eigen telefoon, helpt een robot in de bediening en worden nieuwe trends bijgehouden. Zo is het mogelijk om een Hotpot te reserveren, waarbij een pan soep op tafel warm wordt gehouden waarin allerlei hapjes en ingrediënten gegaard kunnen worden.

 

 Naast een gewone reservering is het mogelijk gebruik te maken van een privédinerruimte. Afgezien van eten in het restaurant biedt Imono ook bezorging aan via hun eigen website, Thuisbezorgd of Uber Eats. Zowel bestellingen als het restaurant zijn van dinsdag tot en met zondag geopend van 16:00 tot 22:00. Alleen op maandag is het restaurant gesloten.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com