Mr. Mofongo
Oude Boteringestraat 26, 9712 GJ

Mr. Mofongo

Als u langs het academiegebouw loopt, via de Broerstraat of over de Oude Boteringestraat, en u hoort gezellige muziek en geroezemoes, is de kans groot dat het van Mr. Mofongo komt. Hier kunt u worden meegenomen op een culinaire wereldreis door een gevarieerd menu met innovatieve elementen. 

 

De reis begint op de begane grond, waar u in het restaurant of op het terras tijdens lunch of diner kunt genieten van een menu dat zich niet specialiseert in één keuken, maar smaken van over de hele wereld combineert. Wilt u graag een Italiaans voorgerecht, Caribische ribben als hoofdgerecht en een Japans dessert? Hier kan het.

 

 Als u verder naar boven gaat, komt u bij de cocktailbar, die zich nota bene in een distilleerderij bevindt. Dankzij deze unieke inrichting kunt u het hele proces zelf zien. Oh ja, en uw cocktails worden, naast kennis en passie, ook mede mogelijk gemaakt door een robotarm. In de distilleerderij kunt u daarnaast genieten van kleine gerechtjes bij uw cocktail en zelfs gedestilleerde drank kopen om mee naar huis te nemen. 

 

Bent u nog niet klaar met uw ontdekkingstocht? Maak dan een expeditie naar de zolder van Mr. Mofongo. In deze karakteristiek ingerichte ruimte kunt u meer dan honderd wijnen per glas proberen! Dit is wederom mogelijk door een innovatief systeem, waardoor wijn geschonken kan worden zonder de kurk eraf te halen. Hierdoor hoeft u niet meteen de hele fles te kopen als u een specifieke, ongeopende wijn ontdekt. Ook hier worden bijpassende gerechtjes geserveerd.

 

Zin in dit avontuur vol lekkernijen? Mr. Mofongo is elke dag geopend vanaf 11 uur.

 

Foto: Stella Dekker.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com