Restaurant de Haan
Aweg 4, 9718 CS

Restaurant de Haan

Rondom het winkelgebied Westerhaven is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca. Zo bevinden zich aan de A-weg een McDonald's en Restaurant de Haan recht tegenover elkaar, niet alleen vanwege hun fysieke locatie, maar ook qua klasse en concept. De Haan heeft misschien wel het meest originele horecaconcept van Groningen. 

 

In dit knusse restaurant loopt geen bediening rond, maar presenteren de drie chefs hun menu direct aan de gasten aan tafel. Het verrassingsmenu dat zij serveren bestaat uit 5 gerechten, waarbij bij elk gerecht een passende wijn is gekozen. Tussendoor worden verschillende amuses geserveerd. Brood en drank, waaronder 16 wijnen, kunt u zelf pakken. Tot slot kan het menu worden uitgebreid met een kaasplank. 

 

De kwaliteit van deze menu's, samengesteld en bereid door eigenaar Dennis de Haan en collega's Mart Buikema en Arthur Dijkstra, is niet onopgemerkt gebleven. Het restaurant heeft een vermelding in de Michelingids en 14,5 punten in de Gault & Millau. 

 

De Haan is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De inloop is van 18:30 tot 19:00 uur. Reservering is echter verplicht en het is aan te raden dit op tijd te doen, aangezien dit populaire restaurantje vaak is volgeboekt!

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com