Restaurant Naud
Folkingestraat 42, 9711 JX

Restaurant Naud

Tussen het Gedempte Zuiderdiep en de Vismarkt ligt de Folkingestraat. Deze werd in 2015 uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland en staat nog steeds bekend als de gezelligste winkelstraat van Groningen. Maar op huisnummer 42 kun je ook heerlijk eten, want hier zit restaurant Naud. 

 

Dit pand huisveste ooit Brasserie Midi, die in 2020 werd overgenomen door Kasper Lich en Tess Haarsma, een jong ondernemersstel dat al samen in ditzelfde restaurant werkte. Uiteindelijk hebben zij het volledig omgetoverd tot hun eigen concept onder de naam Naud, waar het interieur zorgvuldig is ingericht, invloeden vanuit de hele wereld samenkomen, en de traditionele voor-, hoofd-, nagerecht dynamiek niet bestaat. Dit laatste komt doordat alles in dezelfde portie wordt geserveerd. Hiervan kan à la carte worden genoten of via een keuzemenu met drie gerechten en een dessert voor een vaste prijs. 

 

Bent u met een grote groep? Voor gezelschappen van 7 tot en met 12 personen kan een groepsmenu worden gereserveerd. Vanaf 10 personen tot en met 30 is een besloten lunch mogelijk en vanaf 20 personen een diner. 

 

Restaurant Naud is open van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:00 uur.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com