Suikerunie
Suikerlaan 20, 9743 DA

Suikerunie

De Suikertuin

De voormalige Suikerunie-site is omgetoverd tot De Suikertuin. Een van de hotspots van de stad. Boordevol ruimte en gezelligheid. Dit is dé plek voor een terras, heerlijk eten, luisteren naar muziek en kindertheater. Ontspan met je voeten in het zand van het stadsstrand, laat eten bezorgen of verken de watergebieden.

 

Wat te doen?

Er is zoveel te doen hier dat we nog wel wat pagina's kunnen schrijven over de Suikertuin. Maar hier is een impressie; festivals, dans evenementen zoals Paradigm, een stedelijke camping en een creatief hostel, een stadsstrand en kano verhuur, een dakterras en tot slot is het een evenementenlocatie voor grote evenementen en een alternatieve marktplaats voor start-ups en pop-upwinkels.

Routebeschrijving

Met de auto: je kunt parkeren achter het Zeefgebouw via de Suikerlaan.

Te voet of met de fiets: vanuit de stad volg je het Hoendiep. Aan het einde van het Hoendiep steek je het spoor over en ga je recht onder het viaduct door. Neem de eerste afslag links (na de McDonalds) naar de Energieweg. Rijd daar rechtdoor tot je de brug over het water bereikt.

Openbaar vervoer: vanaf het centraal station of het Zuiderdiep neem je buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Stap uit bij de halte Hoendiep/Meubelboulevard. Loop naar de Energieweg en vervolgens naar de brug over het water.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com