t' Zwarte Schaap
Schuitendiep 52, 9711 RD

t' Zwarte Schaap

Aan het Schuitendiep, ter hoogte van de Poelebrug, bevinden zich meerdere horecagelegenheden. Een daarvan is eetcafé 't Zwarte Schaap. Hier kunt u in een gemoedelijke sfeer, aan de rand van het centrum en vlak bij het water, genieten van de brede keuze die dit eetcafé te bieden heeft. 

 

't Zwarte Schaap is geschikt voor zowel kleine als grote groepen, voor een biertje op het terras, een borrel of diner, voor liefhebbers van vis, vlees of vegetarische gerechten. Voor groepen zijn verschillende menu's mogelijk, maar het is ook mogelijk om een besloten evenement te houden op de bovenverdieping, genaamd de Hooizolder. De locatie aan het water biedt ook de mogelijkheid om een sloep te huren voor een rondvaart met hapjes en drankjes. 

 

Naast de brede keuze heeft 't Zwarte Schaap ook een specialiteit. Het eetcafé beschikt namelijk over een eigen rijpingskast waar varkens- en rundvlees wordt gerijpt. U kunt hier daarom goed terecht voor een stuk dry-aged vlees. 

 

Eetcafé 't Zwarte Schaap is elke dag van de week geopend vanaf 16:00 uur, waarbij de keuken om 17:00 uur opengaat. Bij mooi weer kunt u al vanaf 14:00 uur terecht op het terras.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com