Voilà
W.A. Scholtenstraat 39, 9711 XB

Voilà

Als u tussen het UMCG en de binnenstad over de Oostersingel loopt, kunt u zomaar een Green Egg barbecue langs de stoep zien staan. Deze barbecue behoort toe aan restaurant Voilà, waar al jarenlang kwalitatief hoogwaardig eten en gastvrijheid worden geboden op de hoek van de Oostersingel en de W.A. Scholtenstraat. 

 

Eigenaren Jitka en Hans Over runnen samen het restaurant. Chef-kok Hans leidt de keuken, waar de Franse keuken als basis wordt genomen en veel wordt gewerkt met lokale producten, maar waar methoden uit de hele wereld worden gebruikt in de bereiding van een verrassingsmenu met 4, 5 of 6 gangen. In het restaurantgedeelte leidt Jitka de gastvrijheid en verzorgt of adviseert zij passende spijs-drankcombinaties. 

 

Naast het menu in het restaurant is het bij Voilà ook mogelijk om bij bepaalde gelegenheden een culinair pakket te bestellen om thuis van te genieten. Zo wordt er tijdens Pasen een Paasbrunch of een Aspergemenu aangeboden die u thuis kunt afmaken. 

 

In de Gault & Millau-gids wordt het restaurant met seizoensgebonden menu's beschreven als een eigenwijze constante in het culinaire leven van Groningen. De betrouwbare zaak wordt in deze gids dan ook beoordeeld met een solide 13 punten. 

 

Wilt u hier in de watten worden gelegd? Restaurant Voilà is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur.

Do you want to make changes to the content of this page, please email info@boostmybookings.com